Jump to content

naplata štete kod croatia osiguranja


ab

Preporučene objave

Pozdrav!

Pitanje u svezi prometne nesreće - situacija je sljedeća:

stojim u koloni i tip se zaleti u mene i odbije me u još jedan auto ispred. On prizna da je kriv i svi ispunimo europsko izvješće i krenemo na Siget na procjenu štete (auto od krivca nije u voznom stanju i on se poveze sa nama). Napravi se procjena za moj i za auto ispred i vele da će nam javiti o iznosu-krivac potpiše svoje papire i suglasan je da se šteta naplati sa njegove police osiguranja, predamo svi eur.izvješće. Nakon 2 tjedna zovemo u CO i oni sada tvrde da nisu sigurni da li je auto od krivca zaista napravio takvu štetu, da stvar bude gora mi ne znamo jel procjenitelj bio kod njega ili si je on već popravio auto prije procjene (jer nam se on naravno ne javlja na tel). Pitanje glasi: da li iz CO mogu pobiti njegov prvobitni iskaz u kojem on tvrdi da je kriv i da mu se skine lova sa police, dal' to znači da njegov potpis (pa i pojava) tamo baš ništa ne znači?

Unaprijed hvala, A.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

evo jedan savjet za ubuduce ( s malim zakasnjenjem)

 

uvijek, ali bas uvijek zovite policiju...

 

procjenitelj je morao otici do stetnika jer kad je eur izvjesce u pitanju, vozila svih sudionika moraju biti slikana. lik si je vrlo vjerovatno napravio auto do procjene kako ste i sami skuzili... dobro bi bilo kontaktirati nekog odvjetnika jer se bojim da cete ovako ista uspjeti naplatiti...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija