Jump to content

Mirovina


imported_žarko1501143867

Preporučene objave

Od velikih slova, gspodin Mrljavac nije uočio da je napomenuta profesionalna nesposobnosr, a caps lock, to treba ukinuti na tipkovnici.

 

Ja koliko vidim piše i opća i profesionalna nesposobnost, a može biti ili jedna ili druga, a ne obadvije. Ja sam si dao truda da izračunam u oba slučaja.

 

S obzirom da si ti to bolje vidio predlažem, da mu izračunaš odnosno odgovoriš na pitanje.

;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Opća nesposobnost!?

 

Vidim mnogima su apetiti porasli. Nije više dovoljan kanarinac u ruci, neg daj nešto veće....Ha,ha,ha.... To ti je odraz ovog društva.

Znam da je život veoma težak u slavoniji, ali prijatelju uzmi ribički štap u ruke i odi se malo odmoriti negdje na neko jezero, ili uzmi obielj i malo se provedite, odi na kirvaj, kupi koje licitarsko srce, itd,itd.

Kako si krenuo, brzo ćeš ti do opće nesposobnosti.

Život teče dalje, ihaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

E moj bare ,lako bi se ja pomirio sa savjetom faraona,ali da nije dvoje školaraca u kući i kredit još oko 180 .000 kn za vratit.Adaptacija stare ob. kuće ,solidno uredio ništa veliko ,osim kamata ogromnih koje treba vratit.Pa ti živi od mirovine ako bude oko 2.300 kn, idi na pecanje,na kirvaje i pusti brigu na veselje. :-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dragi moji suborci,

bilo bi mi drago, da ponekad se neko zaustavi u svojim mislima, i pogleda samo malo oko sebe. Shvatiti će, ma koliko god bilo teško, obitelj je tu. Zato sam i nešto gore i naveo, da nema ništa gore kad život samo prolazi, a ono najvrednije ne vidimo, osjetimo.

Uživajte u svakom centimetru djetetovog odrastanja, odvedite ih na pizzu, kino...ma i u šetnju, jer kažem vam, ponekad ih plašimo sa ovom našom borbom sa dokumentacijom, doktorima, statusima...itd. A oni su stvarno najviše zbunjeni u svemu ovome. I nema ništa vrednije od tog djeteta.

 

Pozdrav svima, i čuvajmo naše obitelji!

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija