imported_žarko1501143867 objavljeno: 18. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 18. veljača 2008. POŠTOVANI, DRAGOVOLJAC SAM DOMOVINSKOG RATA SPECIJALNA POLICIJA DO 1999, STATUS RVI, ČIN SATNIKA, DOBIO SAM AKONTACIJU MIROVINE 2.500 , ZANIMA ME AKO MI NETKO MOŽE REĆI KOLIKU MIROVINU MOGU OČEKIVATI ( NESLUŽBENO 50 OPĆA NESPOSOBNOST 50 PROFESIONALNA).ČEKAM KONAČNO RJEŠENJE. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 18. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 18. veljača 2008. Niste napisali dali je opća ili profesionalna nesposobnost. Ako je profesionalna onda oko 4200 kn, a ako je opća onda 5000-5100 kuna. Pišite malim slovima. (Caps Lock na tipkovnici) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bilogora odgovoreno: 18. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 18. veljača 2008. Od velikih slova, gspodin Mrljavac nije uočio da je napomenuta profesionalna nesposobnosr, a caps lock, to treba ukinuti na tipkovnici. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 18. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 18. veljača 2008. Od velikih slova, gspodin Mrljavac nije uočio da je napomenuta profesionalna nesposobnosr, a caps lock, to treba ukinuti na tipkovnici. Ja koliko vidim piše i opća i profesionalna nesposobnost, a može biti ili jedna ili druga, a ne obadvije. Ja sam si dao truda da izračunam u oba slučaja. S obzirom da si ti to bolje vidio predlažem, da mu izračunaš odnosno odgovoriš na pitanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bilogora odgovoreno: 18. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 18. veljača 2008. Šefe ne sumnjam u izračun, samo i mene ova velika slova bodu u oči, a još k tome i "neslužbeno". Zovem Vakulu u pomoč. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 18. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 18. veljača 2008. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
faraon odgovoreno: 19. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 19. veljača 2008. Moj pajdo je dobio 5.028, 38 kn, a omjer je 50-50, s tim da ima opću nesposobnost! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 19. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 19. veljača 2008. Znači da sam dobro izračunao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
imported_žarko1501143867 odgovoreno: 19. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 19. veljača 2008. danas sam saznao da imam 50 profesionalnu, hvala svima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
freed odgovoreno: 19. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 19. veljača 2008. Htio bih se zahvaliti Mrljavcu i Steropu ,na pomoći oko izrčuna mirovine, puno sam toga shvatio ,naućio koristit tablicu .Dečki sad me samo glava boli od kombiniranja,jer još nemam podijelu na vojni i civilni dio,pa računam po onoj naj nižoj. Kako dragi Bog da. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
freed odgovoreno: 19. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 19. veljača 2008. Kako doći do što veče podijele postotka na vojni dio,recimo 40vojne-60civilne, ili daj bože 50-50. I kako ostvariti opču nesposobnost. U Slavoniji je to malo teže ostvarit. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 19. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 19. veljača 2008. Do opće nesposobnosti se ne dolazi već opća nesposobnost dolazi sama. Znači moraš biti teže bolestan ili potpuno nesposoban za rad, a to moraš dokazati medicinskom dokumentacijom. Ti na to ne možeš utjecati već tvoji medicinski nalazi i procjena vještaka i povjerenstva. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
freed odgovoreno: 19. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 19. veljača 2008. Dokumentacija lječnićka mi je dosta loše ocijenjena po zdravlje, čak nevide mogućnost poboljšanja lječenja. Samo ko0d nas Slavonaca viještaci su rigorozni na našim procijenama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
faraon odgovoreno: 20. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 20. veljača 2008. Opća nesposobnost!? Vidim mnogima su apetiti porasli. Nije više dovoljan kanarinac u ruci, neg daj nešto veće....Ha,ha,ha.... To ti je odraz ovog društva. Znam da je život veoma težak u slavoniji, ali prijatelju uzmi ribički štap u ruke i odi se malo odmoriti negdje na neko jezero, ili uzmi obielj i malo se provedite, odi na kirvaj, kupi koje licitarsko srce, itd,itd. Kako si krenuo, brzo ćeš ti do opće nesposobnosti. Život teče dalje, ihaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
freed odgovoreno: 20. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 20. veljača 2008. E Faraone svaka ti čast,u pravu si totalno,prvo obitelj,zdravlje a love nikad dosta. Ljudi su drukčiji dok ne okuse gore stvari. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 20. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 20. veljača 2008. cuj kolega,pa ,samo ime ti kaze:faraon,ti lezis onda u lovi,he he he Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
freed odgovoreno: 20. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 20. veljača 2008. E moj bare ,lako bi se ja pomirio sa savjetom faraona,ali da nije dvoje školaraca u kući i kredit još oko 180 .000 kn za vratit.Adaptacija stare ob. kuće ,solidno uredio ništa veliko ,osim kamata ogromnih koje treba vratit.Pa ti živi od mirovine ako bude oko 2.300 kn, idi na pecanje,na kirvaje i pusti brigu na veselje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkova odgovoreno: 20. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 20. veljača 2008. fred! da ti "olakšam"-ima nas mnogih kao ti.U biti ti si još dobar po pitanju toga ....pozdrav i oboružaj se optimizmom....nas ne bude kredita bude ,hehhehe Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
freed odgovoreno: 20. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 20. veljača 2008. Imaš pravo zkova....Preživjeli smo rat i nije nas dotukao,pa onda i ovo treba biti prepreka koju ćemo savladati...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
faraon odgovoreno: 21. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2008. Dragi moji suborci, bilo bi mi drago, da ponekad se neko zaustavi u svojim mislima, i pogleda samo malo oko sebe. Shvatiti će, ma koliko god bilo teško, obitelj je tu. Zato sam i nešto gore i naveo, da nema ništa gore kad život samo prolazi, a ono najvrednije ne vidimo, osjetimo. Uživajte u svakom centimetru djetetovog odrastanja, odvedite ih na pizzu, kino...ma i u šetnju, jer kažem vam, ponekad ih plašimo sa ovom našom borbom sa dokumentacijom, doktorima, statusima...itd. A oni su stvarno najviše zbunjeni u svemu ovome. I nema ništa vrednije od tog djeteta. Pozdrav svima, i čuvajmo naše obitelji! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 21. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2008. Slažem se. A, bilo bi meni i drago kada bi se držali i naslova teme u topic-u. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.