Jump to content

Moje iskustvo sa sudstvom


olcamo1

Preporučene objave

Evo prije 1.5 god ja sam s frendovima izasao van i u jednoj pizzeriji nas je nicim izazvan napao vlasnik(mozda zvuči čudno i nelogično ali je istina) bejzbol palicom.

Ja sam ga lupio par puta u glavu pa je pobjego u svoj objekt.

Mi smo odlučili krenut odande bez daljnih incidenta, ali se lik došulljao sa zadnje strane s velikom letvom i pokušao me pogodit u glavu s njom, blokirao sam i slomio mi je podlakticu.

Ošo sam prvo na hitnu i onda napoliciju.

Imam svojih 3 svjedoka, jedan-vozač, trjezan.

Mjesec dana kasnije sam se naroljao i napravio neksnu glupost, na sudu sam da se brzo toga rješim priznao krivnju i nagodio sam se za uvjetnu kaznu.Presuda odma.

Kod iste sutkinje je i slučaj kod kojeg sam bio napadnut, bilo je prvo ročište gdje se počinitelj osumnjičen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda nije pojavio(po meni to je pokušaj ubojstva-polomio mi ruku, glava bi isto popucala).

Ništa od tog slučaja više nisam čuo.Zakopali.

Ja mali čovjek odgovaram a stvarna #### se izvlači.

Komentari molim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postupak zbog nanošenja teške tjelesne ozljede u kojem ste vi žrtva nemože,s obzirom da je već pokrenut, nikako biti zametnut i jednostavno "ispariti".

To nažalost kod nas malo duže traje,ali presuda ili neka druga odluka (obustava,prekid) će se donijeti svakako..logično je da se moraju utvrditi sve potrebne činjenice što potraje.

To što je djelo okarakterizirano kao teška tjelesna ozljeda a ne pokušaj ubojstva utvrđuje se u konkretnom slučaju i iz konkretnih radnji i postupaka sudionika tj.počinitelja kaznenog djela.Bitno je može li se iz postupaka počinitelja utvrditi da mu je namjera bila ubiti a ne tjelesno ozljediti.

A kako sam shvatila,postupak koji se vodi protiv vas je zbog lakše kažnjive radnje, pa je logično da će se jednostavnije i ažurnije rješavati.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija