karmelah objavljeno: 20. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 20. veljača 2008. zanima me ako tko zna oni koji su odradili vježbenički kod javnog bilježnika, budući da komora izdaje potvrdu, računa li se 18 mj od dana zasnivanja radnoig odnosa sda poslodavcem ili od dana upisa u imenik? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lily0407 odgovoreno: 20. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 20. veljača 2008. bog, od upisa u imenik si vježbenik, prema tom vježba od 18 mjeseci računa se od upisa u imenik. I takvu će ti potvrdu komora izdati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
amelia odgovoreno: 20. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 20. veljača 2008. Bok! Evo, koliko ja znam, računa se vrijeme od trenutka kada si prijavljen u Komoru. Na potvrdi koju ti izdaje Komora piše dan kada si upisan u imenik vježbenika. Tako sam ja ugovor za poso jb vježbenika sklopila prvog u mjesecu, a u imenik sam upisana 6-og u mjesecu i taj datum ti piše na potvrdi koja se izdaje samo u svrhu polaganja pravosudnog ispita! Tu potvrdu možeš i dobiti tek nakon što prođe 18 mjeseci od kada si upisan u Komoru. Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
karmelah odgovoreno: 21. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2008. Hvala na odgovorima, to sam si i mislila samo je kod mene malo drugačije ja sam upisana u imenik prije nego li sam sklopila ugovor o radu pa me zanima da li se to provjerava i sl. tj, mogu li si slobodno računati taj datum ili... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.