Lily0407 objavljeno: 29. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 29. veljača 2008. kolege, tko dobije poziv za pravosudni u ožujku neka se javi. Nestrpljenje raste Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
travoltica odgovoreno: 4. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 4. ožujak 2008. Danas poštar donio kuverticu! Ipak me malo bocnulo oko srca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lily0407 odgovoreno: 6. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. ožujak 2008. Bog, kad si na rasporedu. Ja 02. 03. i 04.04. i neizmjerno sam sretna to sam na samom kraju, jer imam vremena za spremanje po pitanjima komisije Sretno, što nas ne ubije ojačati će nas Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
travoltica odgovoreno: 6. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 6. ožujak 2008. I ja sam malo prije, 27.,28. i 31. 03. Ne znam da li je dobro što mi je vikend između ili ne?! S jedne strane mogu se odmoriti da razbistrim glavu, a s druge, svaki trenutak je važan. Nadam se da će što prije objaviti komisiju i da se neće mijenjati. A i dijete mi ima 2. ročkas 28. pa se nadam naklonosti zvijezda! Sretno i tebi! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lily0407 odgovoreno: 6. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. ožujak 2008. Uspjeti ćemo, nije slučajno da da imaš usmeni nakon vikenda to ti je zato da možeš s djetetom proslaviti rođendan a onda položiti pravosudni. Kako i sama imam dječaka od 3 godine jasno mi je koliko se odričeš i koliko ti je teže prolaziti sve ovo, ali zato češ i položiti i biti još sretnija i ponosnija na sebe samu i svoje dijete koje je zajedno s tobom sve izdržalo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ele odgovoreno: 6. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 6. ožujak 2008. Curke, ja sam imala vikend izmedju pismenog i usmenog i mogu rec da je to super! Nakon kaznene presude sam toliko bila ubijena da sam dosla k sebi tek u devet navecer, i onda jos sutradan gradjansko koje je bilo lakse i brze je sve nekako proslo. I onda cijeli petak popodne,vikend i ponedjeljak ujutro za malo listanja, prelistavanja, ponavljanja po pitanjima. Ma milina..jedino sto se onda ispit oduzi na 5 dana, ali bolje je nego tri dana napora zaredom ! pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.