tragac objavljeno: 3. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 3. ožujak 2008. Morao sam ovo napisati, na forumu sam ne tako dugo manje od 1 god. i stvarno sam našao puno dobrih savjeta (u kojoj pisanoj formi zatražit neko svoje pravo, uložit žalbu......) a sada stalno nailazim na neke svađe, prepucavanja,mjerenja koliko je tko dao, ljudi moji čast svima ali nažalost najviše su dali naši poginuli branitelji, pa ako ne zbog nikog drugog, bar zbog njih nebi trebali na ovakav način iznositi neka svoja mišljenja i traženja nekih prava za koje i sami znamo da nam ne pripadaju, neka se nitko ne uvrijedi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 3. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 3. ožujak 2008. Prebačeno u Caffe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 3. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. ožujak 2008. Super, ovo sam baš namjenio napisati za caffe ?? očigledno je bitnije ne smiriti tenzije, nego ako se nema šta pametnije pisat, svađe uvijek dobro dođu, potez za ovaj post je stvarno na mjestu, hvala Ili sam se možda moderatoru nečim zamjerio Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 3. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 3. ožujak 2008. Pročitajte naslov podforuma u kojem ste objavili post, (Prava branitelja). ,a moderatoru se niste zamjerili. Caffe je dostupan svima kao i forum Prava branitelja i primjerenije je da je objava takvog sadržaja, a koja uglavnom "vuče" na chat u caffeu, a ne tamo gdje se raspravlja o pravima branitelja. I da se nadovežem već na tu temu, ima stvarno kojekakvih bisera na tom podforumu koji prave nered, a sami će se prepoznati, ukoliko im nije mozak veličine kikirikija. Ja sam već u nekoliko navrata objavljivao slične teme pa nisam ništa postigao, iako sam sve pisao u najboljoj namjeri. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.