anadora objavljeno: 4. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 4. ožujak 2008. Molim sve one koji su upuceni u sl. situacije da mi pomognu svojim odgovorom. Već godinu i 9 mjeseci traje moja drakorazvodna parnica na sudu u Velikoj gorici. Danas je bilo 4. ročište i još nije zaključen razvod, kao bit će na sljedećem ročištu... Uvijek isto. Razvlačenje je očito prisutno s druge strane. Naime, "suprug" želi doslovno oguliti, traži sve, svu ušteđevinu, moja 2 poslovna prostora u centru grada, pola kuće mojih roditelja u kojoj smo živjeli, oba automobila, dijete i 40% alimentacije. Budući da radi na veoma utjecajnoj poziciji, da li postoji ikakva mogućnost da se sve podijeli realno, po pola, ili on može dobiti 70% svega. Odvjetnica se nada realnom, a ja sam očajna. Oboje imamo nadprosječan standard. Unaprijed Vam se zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.