faruk objavljeno: 5. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 5. ožujak 2008. stigla uplata stipendija za srednjoskolce Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 5. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 5. ožujak 2008. Znamo. Ima tema o tome! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
faruk odgovoreno: 5. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 5. ožujak 2008. mislio sam na stipendiju za nove korisnike koi su ostvarili pravo prvi puta i uplaceno je za razdoblje pet mjeseci Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 5. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 5. ožujak 2008. Super, neka djeca već troše, ali im ih koji još ipak čekaju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
faruk odgovoreno: 5. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 5. ožujak 2008. mislim da je dobro sto je vec krenula isplata. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marko16 odgovoreno: 5. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 5. ožujak 2008. Dobio sam informaciju i MOMBS da mi je za dite koje je prvi put ostvarilo stip.uplačeno 26.veljače a još nije došla kartica i pin.Ima li još neko sa istim sl.,šta triba napraviti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 5. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 5. ožujak 2008. Strpljen-spašen. Prvo će ti striček poštar donijeti "pin", a zatim i karticu njihove banke. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.