Jump to content

hitno trebam savjet-izvanredno ublažavanje kazne!!!!!!!!!!!


očajna

Preporučene objave

ovako stoje stvari. suprug mi je osuđen na 2 godine zatvora, u što mu se uračunava 7 mjeseci provedenih u pritvoru. kada mu je izricana pravomoćna presuda izjavio je na sudu da se planira oženiti i da čeka dijete (ja sam tada bila trudna 3 mjeseca). U pisanju zahtjeva za izvanredno ublažavanje kazne odvjetnik je napisao da je oženjen i da ima dijete. zahtjev mu je odbijen od vrhovnog suda iz razloga što je županijski sud izjavio da je on to uzeo u obzir.

kako oni mogu tretirati isto činjenice da se planira oženiti i da čeka dijete i to što se oženio i ima dijete. ja sam mogla imati pobačaj i nikada ne roditi to dijete i mogli smo ne oženiti se!!!!

on je 13.2. morao otići na služenje kazne, dijete nam ima godinu i po, ja sam nezaposlena i živimo sa njegovom bolesnom majkom koja je također nezaposlena.

pisala bih ponovo vrhovnom sudu,kako da to napišem a da ne ispadne da ih napadam zbog odluke??

Također sam u zakonu pročitala da je država dužna dok je on u zatvoru djetetu osigurati novčanu pomoć,jer sam ja sad takoreč samohrana majka dok njega nema.a nigdje ne piše da ja moram biti nezaposlena. a na socijalnoj pomoći su mi rekli da ako se ja zaposlim dijete nema pravo primati ništa.molim vas uputite me. hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija