Magnum objavljeno: 17. ožujak 2008. objavljeno: 17. ožujak 2008. Da li status HRVI mora bitii trajan ili moze biti privremen da bi usao u izracun mirovine? Taman su mi dali opcu između PLP i DLP. Poslao sam žalbu i preslike svih rješenja, ali kako ne reagiraju na podražaj da znam ide li to ili moram cekati trajno. Citiraj
dsemovca odgovoreno: 17. ožujak 2008. odgovoreno: 17. ožujak 2008. Ne, ne mora biti trajan status HRVI, da ti se po tome izračuna mirovina, znači može i privremeno rješenje o statusu HRVI-a. Citiraj
esad odgovoreno: 18. ožujak 2008. odgovoreno: 18. ožujak 2008. čak nemoraš imati rvi a mirovinsko će ti uzeti u obzir bolesti na osnovu kojih tražiš rvi. status rvi utjeće samo na polazni faktor. Citiraj
Magnum odgovoreno: 18. ožujak 2008. Autor odgovoreno: 18. ožujak 2008. Ma to znam, bit igre mi je "samo" u visini love ... Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.