Bigbo objavljeno: 19. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 19. ožujak 2008. eto ljudi danas dobio od LP-a mišljenje da moram na vještačenje u Dubravu (da je bolest posljedica DR), pa me interesira koja sve dokumentacija treba, koja je procedura te koliko se čeka za komisiju. Unaprijed hvala ps Ukoliko treba ratni put pretpostavljam da oni službeno zatraže tj ja nemam ništa s njim, ispravite me ako griješim Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. Svakako da ti potrebita ranja liječnička dokumentacija, da ti se uzme anamneza. A da budeš sigurniji, jer svakako moraš se naručiti, nazovi 01-290-2444 (centrala). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bigbo odgovoreno: 19. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. Puno ti fala na broju, pošto nisam iz Zg-a da ne lutam bez veze Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. Nema problema. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ambrus odgovoreno: 24. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2008. Bok Evo da ti kažem tamo je bio i moj prijatelj.Kaže da to ideš pred liječnički tim i onda oni daju ocjenu da li je posljedica sudjelovanja u DR.Ponesi sve što imaš od dokumentacije. Bok i sretno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.