Jump to content

Korištenje zajedničke prostorije u zgradi


ANAMARIJA8

Preporučene objave

Poštovani,

 

živim u zgradi koja ima 6 katova i nema lift.U prizemlju postoji zajednička prostorija koja je nekoć koristila za čuvanje kanti za smeće. Sada je taj prostor zaključan i nitko ga ne koristi. U zgradi živi nekoliko obitelji s malom djecom na višim katovima i postojala je inicijativa da se majkama omogući korištenje zajedničke prostorije za čuvanje kolica. Sakupljani su potpisi stanara-suvlasnika zgrade. Od 28 suvlasnika, 4 nisu potpisala suglasnost i akcija je propala, odnosno kolica se ostavljaju u portunu ili se snalazi na svakakve načine.

 

Molim Vas da mi odgovorite moraju li svi stanari-suvlasnici dati suglasnost za korištenje zajedničke prostorije ili je dovoljna 50% većina? Kako do čarobnog ključa?

 

Unaprijed zahvaljujem i molim što hitniji odgovor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

misliš? , zato sam pital o kojem se gradu radi, jer tu dolazi do raznih tumačenja, naročito ako neće predstavnik potpisati...

 

za kaj to on koristi?

 

ispravno bi bilo pola potpisa, smjena predstavnika, pola potpisa korištenje prostora, sve to potpišite i odnesite upraviteljima (firmi, holdingu?)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija