rory objavljeno: 26. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 26. ožujak 2008. Moja baka (mamina mama) je umrla nedavno i ostao je stan koji se na ostavinskoj podijelio na pola između mame i njene sestre.Mama želi iznajmljivati taj stan, a njena sestra(teta) ga prodati...Trenutno mama nije financijski u poziciji da ju isplati kako bi njoj ostao stan,ali da li ona može nekako zaštiti imovinu od prodaje,tj.dati stan u najam bez njezine dozvole a da ljudi kojima iznajmljuje budu osigurani da neće biti izbačeni? PLEASE HELP!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lukrezia odgovoreno: 27. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2008. pa dali ja mogu iznajmljivati Vaš stan bez Vaše dozvole? odgovor na moje pitanje je isti kao i na Vaše rory je napisao: Moja baka (mamina mama) je umrla nedavno i ostao je stan koji se na ostavinskoj podijelio na pola između mame i njene sestre.Mama želi iznajmljivati taj stan, a njena sestra(teta) ga prodati...Trenutno mama nije financijski u poziciji da ju isplati kako bi njoj ostao stan,ali da li ona može nekako zaštiti imovinu od prodaje,tj.dati stan u najam bez njezine dozvole a da ljudi kojima iznajmljuje budu osigurani da neće biti izbačeni? PLEASE HELP!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.