abu-yamal objavljeno: 27. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 27. ožujak 2008. ovako. ja i frend smo u alkohokiziranom stanju ispisali grafit na policijskoj postaji.nakon par dana na razgovoru u policiji priznajemo sta smo napravili. terete nas za KZ cl.222. zanima me mogu li se na sudu kako izvuci. ako ne kakva me kazna ocekuje i moze li biti kakvih dugotrajnih posljedica npr.problema pri zaposlenju? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 27. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2008. Kazna je novčana ili uvjetna. Posljedice mogu biti ako se želite zaposliti u policiji. Međutim u drugm službama nema problema. Mogli bi se izvući ako podmirite štetu pa Vam se državni odvjetnik smiluje, ali to treba vidjeti s njim u razgovoru (znači otići u ODO koji Vas tereti) Inače i ako Vas osude, presuda će vam se brzo izbrisati (za 3 godine) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.