silky objavljeno: 1. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 1. travanj 2008. Sad ću ja postaviti jedno pitanje na koje vjerojatno svi znaj odgovor, ali nakon par promišljanja nikak nisam sigurna što je točno, pa sam odlučila pitati na legalisu. Koji su čelnici ministarstva? Sad se sve promjenilo i ja više nisam sigurna u svoj odgovor. Molim pomoć! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
piroman odgovoreno: 2. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2008. Ministar Državni tajnik (nekadašnji zamjenik ministra) Tajnik ministarstva Pomoćnik ministra Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silky odgovoreno: 2. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2008. Hvala ti. Znala sam da je netko od njih "višak", ali nisam bila sigurna tko i bilo mi je jednostavnije javiti se ovdje i dobiti točan odgovor. HVALA! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.