Baby_ objavljeno: 8. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 8. travanj 2008. Dragi kolege trebam pomoć, naime stranka od mene traži da u djelatnost društva upišem obavljanje djelatnosti uvoza i prodaje RiTT (radijske opreme i telekomunikacijske terminalne opreme) opreme, u nkd ne mogu naći takav opis djelatnosti. Javna bilježnica kojoj sam se obratila za pomoć bavodi da nkd više nije bitna za upis djelatnosti u sudski registar te da pod djelatnost upišem "kupnja i prodaja robe te obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu". I što sad? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neja odgovoreno: 8. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2008. evo nešto sam iskopala možda ti pomogne 51.43.0 Trgovina na veliko električnim aparatima za kućanstvo, radiouređajima i TV uređajima Ovaj podrazred također uključuje: – trgovinu na veliko gramofonskim pločama, vrpcama, CD-ima, DVD-ima i videovrpcama – trgovinu na veliko rasvjetnom opremom – trgovinu na veliko žicama, prekidačima i drugim instalacijskim priborom za uporabu u kućanstvu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Baby_ odgovoreno: 10. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2008. Hvala Neja na odgovoru... Rriješila sam misterij RiTT opreme, dovoljno je da je firma regstrirana za trgovinu na veliko i malo i posredovanje, pa nakon odobrenja državne agencije za telekomunikacije može vršiti uvoz i izvoz RiTT opreme. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.