tragac objavljeno: 9. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 9. travanj 2008. Baš danas ( 9.4. ) gledam vrijednost udjela je 585,84 Kn, dok je 4.4. bila 592,27 Kn polako ali sigurno - 6,43 Kn, baš me zanima kakva će vrijednost udjela biti 14.04. ??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 9. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. Dragi moj i opet ti ništa ne vrijedi spoznaja Udjela 14.04. već 60 dana nakon toga, ako odmah podneseš Zahtjev za ispis iz Fonda. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 9. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. Mislim da će cijena biti 9087895,05 Kn po udjelu, pa zato ih i ostavljam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 9. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. Mali ispravak, rok dok ne dobiješ lovu na ruke nije 60 dana, već kako pišu na elektronskim medijima 63 dana,znači isplaćuje se po cijeni koja će biti 60. dan od dana podnošenja zahtjeva, s tim da je rok 3 dana za isplatu, ako sam ovo krivo protumačio, ispravite me ? prvo je bilo 3 god.......pa 60 dana......pa 63 dana.....a za dalje vidjet ćemo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 9. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. Nisam ni rekao da ćeš lovu dobiti taj 60. dan, već da se obračunava tog dana, a što si reko još tih famoznih tri dana za isplatu.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.