mrva objavljeno: 10. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 10. travanj 2008. Moj je dan - SUTRA! Osim kaj sam sva u strahu sad sam već i znatiželjna - ma jeli moguće da je to takva tlaka? Radim svoj posel sad skoro godinu dana i mislim da sam ga pohvatala i tu me ne bi trebalo tresti. A ostatak priče? Ne znam, dok čitam sve mi i logično i važno i mislim da fakat ima smisla da baš to znademo, a kad trebam izgovoriti odgovor u stanju sam samo osnove nategnut. Daklem, prekosutra se javim s nekim novim pitanjima za VSS. Mislim pozitivno, veselim se da bu to ipak gotovo i znatiželjna sam. Bok vam , svima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vrandolac odgovoreno: 12. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2008. drž se mrva. zgazi ih i uživaj i ako se sitiš napiši kako je bilo i pitanja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.