Jump to content

dok su roditelji živi


happymom4

Preporučene objave

situacija je ovakva;moj suprug ima sestru,ona je ostala živjeti(sa svojom obitelji) u kući roditelja,a mi smo morali iseliti,te kupili kuću.samo roditelji su majka i očuh mome suprugu dok je njegovoj sestri to otac. sestra i majka inače sklone spletkama i iskorištavanju, već su počele s pričama kako moj suprug nema što tamo tražiti, ni kasnije tražiti isplatu. može li se tražiti isplata odnosno utvrđenje i dioba već dok su roditelji živi? s obzirom na činjenicu da je moj suprug tamo ulagao velike novce i u kuću a i u poljoprivredu,može li ikako doći do svoga djela, ili se zaštititi? da ne bi kasnije sestra imala sve prepisano na sebe a nikada ništa nije ulagala te čak živjela na naš račun dok smo i mi živjeli u tom kućanstvu.molim za bilo kakav odgovor,hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u tome i je stvar što sad ni majka ni sestra ne žele ništa potpisati a nas skoro pa su naglavce izbacili.tj. i to je bilo pametno- dotjerale su situaciju do žarišta tako da je nam bilo s djecom neizdrživo tamo. i još uvijek je majka dužna tri godine vračati kredit koji je moj suprug njima podigao za auto jer ga ni otac ni majka nisu mogli podići. kako je kredit nenamjenski, mi smo ga isplatili a ona vrača u ratama, i to jedva,i neće još dugo. znači nas tj. njega su operušale sa svih strana a sada će ostati bez ičega. jel išta možemo?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija