Maski objavljeno: 21. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 21. travanj 2008. Poštovani korisnici/ce, Imam pitanje vezano uz kaznene bodove koje bih trebao dobiti zbog većeg prekoraćenje brzine ... 108 u zoni 50. Nemam probelma s plaćanjem kazne od 3000 kn (mogu platiti i više). Nadam se da će mi su ostaviti vozačku na uvjetno nakon prigovora i zato što mi treba za obavljanje posla. Što je s kaznenim bodovima? Mogu li mi i njih smanjiti? 5 bodova je previše. Nisam nikoga ugrožavao, selo u kojem sam uhvaćen je skoro nenaseljeno. Dakle, može li mi sud smanjiti broj bodova nakon žalbe? Hvala na odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 22. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2008. koliko ja znam, bodovi se ne mogu smanjti....onoliko koliko je predviđeno za tu vrstu prekršaja, (a to je pet), toliko ćete i dobiti...nažalost. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.