Jump to content

KAD OBJAVLJUJU ROK


anonimno

Preporučene objave

i ja bih rado da mi netko odgovori na to pitanje, jerbo mi gori stolica pod guzicom, a 'gospođa u ministarstvu zadužena za davanje informacija o pravosudnom u srijedu i četvrtak od 9 do 13h' se nije javljala ni prošli, a bogami ni ovaj tjedan. može li se dogoditi da objava bude prebačena za sutra, ili, nedajbože, za sljedeći tjedan?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dragi kolege koji izlazite na ispit u rujnu, i zanima vas kad ćete biti na rasporedu: ministarstvo se seli na novu lokaciju upravo ovih dana, stoga ne znaju gdje im je glava, a gdje rep, a raspored ispita neće biti ni danas ni sutra, nego sljedeći tjedan, i to ne nužno početkom (kažu, ne mogu ništa garantirati). ove informacije potječu od gospodina koji se javlja na centrali. ispiti će biti na novoj lokaciji, a od ponedjeljka možda i s novim brojevima telefona. probajte si predočiti koliko će trebati ministarstvu da pokopča kompjutere i pronađe sve papire i papiriće. dakle, predstoji nam još solidnih nekoliko dana neizvjesnosti....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija