Jump to content

Bitka za skrbništvo nad djetetom


Nikola0123

Preporučene objave

Evo probati cu sto kraće opisati o cemu se radi.Radi se u vezi sestre!! Naime, ona ima 20 god. i zivjela je s deckom (i njegovim roditeljima )koji je narkoman te osoba koja mijesa alkohol i jake tablete za psihu. Oni ju je redovitno maltretirao i zlostavljao.Trpjela je uzasne batine od njega i jednostavno nije mogla vise izdrzati taj teror. Nakon toga je saznala da je ostala trudna sa sa njim ,ali i dalje je zivjela s njim i trpila svo to zlostavljanje. Čak ju je i u visokoj trudnoći tukao, prijetio nozem i svakakve prednete razbijao po njoj...te jos svakakve odvratne stvari da sad sve ne spominjem. Malo prije poroda vratila se je meni i mami zivjet jer je shvatila da nije samo njen zivot ugrožen nego i život djeteta. Rodila je prekrasnu malu curicu. No, cak i sada je ne prestaje maltretitati. Stalno je naziva po noci pijan i nadrgiran i prijeti joj životom njoj i djetetu a cak i meni. Koliko znamo on je lišen poslovne sposobnosti i registriran je narkoman.. Mene sad zanima KAKVA PRAVA ima moja sestra sta se tice tog djeteta. Ona bi voljela da djete nema nikakve veze s ocem. Dali je to moguće? i sta ona mora napraviti kako otac nebi imao pravo viđat dijete... Ona ne želi njegovu alimentaciju niti nista..samo zeli da ona odgaja to dijete MOLIM VAS POMOZITE

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pod hitno pozvati policiju,ako prijeti.skupiti sve zapisnike,javiti se czss. predati prijedlog za povjeravanje djeteta na odgoj i čuvanje(znači zatražiti da se dijete povjeri njoj,a tamo će se raspravljati i o susretima s ocem). što se maltretiranja tiče na czss tražiti da joj pomognu sastaviti prijavu za nasilje.priložiti dokaze ili makar navesti očevo psihičko i fizičko stanje,ovisnosti.predložiti psihijatrijsko vještačenje od strane sudskog vještaka.ako i bude susreta tražiti da budu u czss pod nadzorom stručnih osoba-djelatnika i prisustvo majke.

to je sve čega sam se ja sjetila...iz mog iskustva

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija