ivan.z objavljeno: 30. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 30. travanj 2008. ne trabunjaj bezveze kad ne znaš. uostalom stetu sam uredno vratio ocu koju sam napravio u punoljetnosti i maloljetnosti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Anngee odgovoreno: 30. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2008. A da ti jednostavno vratiš ocu novac koji je platio za ono kad si bio punoljetan? Ne možeš uopće ne sudjelovati niti ne pridonositi izvođenju dokaza, ne žaliti se isl. te poslije očekivati da presuda bude "vraćena na početak". Tvoj otac je imao priliku isticati sve prigovore, ali on je izbjegavao svako sudjelovanje u postupku. Niste trebali čekati pravomoćnost pa tek sada tražiti rješenje. Mogućnosti su sada veoma ograničene, s obzirom na pasivnost tvog oca u postupku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivan.z odgovoreno: 30. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2008. ne trabunjaj bezveze kad ne znaš. uostalom stetu sam uredno vratio ocu koju sam napravio u punoljetnosti i maloljetnosti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.