Jump to content

Kredit + alimentacija


prisutna

Preporučene objave

Trebam pomoć. Prijatelji mi se rastaju i ne mogu se dogovoriti oko ničega.

Naime situacija je slijedeće oboje rade s tim da on ima primanja 7,000,00 Kn, a on 3.500,00 Kn. Imaju kredit za stan koji su digli tek prošle godine, u mjesečnom iznosu 3.500,00 KN, kredit je na njega.

I sad on neće iz stana dok mu se ne skine kredit s plaće, jer kaže da neće plaćati za ono gdje ne živi , bez obzira što će mu u stanu ostati djeca. Sad je pitanje da idu na sud, kako bi se to riješilo, on bi trebao plaćati alimentaciju za 2 maloljetne djece (vrtić i škola) , ali šta je s kreditom, kako se to rješava.

Stan je 1/2 njeno nasljeđe od roditelja, a za 1/2 su digli kredit, ali da ga prodaju kad vrate kredit , nemogu išta kupiti niti jednosobni stan. Jedino da opet idu u podstanare.

I sad su oboje u tom stanu, situacija neizdrživa, i zato bitam kako se zakonski rješava. Jer ona sama nemože otplaćivati ratu kredita, i koliki iznos od njegove plaće ona može maksimalno očekivati.

Puno hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija