Jump to content

Molim pomoć!


Renchyster

Preporučene objave

u 10. mjesecu prošle godine imala sam prometnu nezgodu u kojoj je dotični T.V. izletio iz sporedne ulice na trak kojim sam se ja kretala, a da bi ga izbjegla svojim automobilom sam udarila u rubnjak te uništila gumu, felgu.... Dotični je nastavio voziti u svom smjeru, nije se ni zaustavio! Policija je izašla na uviđaj, napravili su zapisnik u koji nisu upisali prisustnost svjedoka ( svjedoka su ispitivali doma jer čovjek nije imao vremena čekat ih na mjestu događaja). Uglvanom Croatia osiguranja ( osiguravajuća kuća T:V.-a ) odbija isplatiti odštetu jer nije bilo direktnog kontakta sa njegovim autom, te prema policijskom zapisniku nema svjedoka. Slučaj se vodi na prekršajnom sudu, na kojem je dotični T.V. okrivljen, no on je uložio prigovor na osudu a koliko sam shvatila može uložit i žalbu pa će se to provuć na 50 godina! Kako da dođem do odštete za svoj auto? :-?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ste 100% sigurni da je svjedok sve vidio kako vi kažete, možete odmah zatražiti od osiguranja da vam se isplati šteta, a ako su Vas već odbili, onda možete ustati tužbom protiv njih i predložiti istog svjeodka o kojem će praktički vjerojatno ovisitii slučaj.

 

Treba imati na umu da bi moglo biti i prometno vještačenje s obzirom na udaljenost vašeg vozila od udara u rubnik, udaljenost od "izletajućeg" vozila i brzinu kojom ste se kretali.

 

 

Dobro provjerite da li je to bio jedini način izbjegavanja prometne nezgode

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nakon što policija nije uvela u zapisnik svjedoka, zamolila sam ga da mi da napismeno izjavu te sam ju kopirala i poslala Croatia osiguranju koji su mi ovaj put odbili platit odštetu dok se ne donese pravomoćna presuda da je dotični T. V. kriv a kao što rekoh on ulaže prigovore i sl. pa se bojim da bi to moglo potrajat ohohoho... Situacija je bila: ili ću se zabit u njega, ravno u vrata jer mi je izletio bez pogledavanja u moju stranu ili ću skrenut i uništiti svoj auto. Naravno da sam odabrala ovu drugu opciju, naivno vjerujući u pravdu, a čovjek je otišao bez stajanja! Puno vam hvala na odgovoru... Iako sam se nadala da pravda postoji i da ne moram sudskim tužbama dobit što mi pripada ( minimalno ). Jer ja tražim samo da se plati iznos od majstora... Hvala još jednom na odgovoru :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija