Jump to content

povečanje alimentacije- molim savjet


satirica

Preporučene objave

moja djevojčica u desetome mjesecu navršava četiri godine.

ocu je prije godinu dana dosuđena alimentacija u iznosu 500.00 kn mjesečno jer se uzelo u obzir da je otac nezaposlen, da još uvijek studira i da nema vlastite imovine. on je naime zaposlen kod svog oca, doduše "na crno" ,imovinu ima po sadašnjoj supruzi, a studirat če vjerojatno još dugo jer nakon deset godina još nije dao ni jednu godinu i samo se prebacuje iz smjera u smjer, tj.dangubi.

svoje dijete nije vidio več pola godine jer kako kaže vikendom nema vremena za nju jer želi sa svojom sadašnjom suprugom imati mir ta dva dana.

djevojčica je u međuvremenu krenula u vrtić i njene potrebe se iz dana u dan znatno povečavaju. samo vrtić iznosi 600,00 kn mjesečno. moja plača iznosi 3000kn, kad platim stambeni kredit, režije, hranu i vrtić, ne ostaje mi doslovno ništa.

i sebe i dijete oblačim na Jakuševcu (hrelić),jer nemamo dovoljno niti za noviju robu na placu. zanima me imam li pravo zatražiti povečanje alimentacije (mislim da je otac imao dovoljno vremena da se legalno zaposli)i kako se to radi, tj. gdje i kome da se obratim? unaprijed hvala na odgovoru!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zatražite povećanje i naplatu dugovanja: jedno je dijete i minimalan iznos koji treba plaćati roditelj koji s djetetom ne živi je za 300kn viši, pa nek mu se gomila, uredno...

Ako roditelj ne uzdržava dijete možete zatražiti uzdržavanje od njegovog roditelja, pa vam možda bivšeg otac više i ne bude držao zaposlenog "na crno", a onda naplatite i ovo od prije.

Kako će se i hoće li oni međusobno raskusurati kasnije nije vaš problem...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija