Franoš objavljeno: 10. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 10. lipanj 2008. Evo gledam po forumu i ništa ne nalazi o Klieru. Imali tko kakvu informaciju i pobogu imali tko pitanja. Pooomoć. Pitanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sonyx odgovoreno: 11. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2008. može i meni na sonyx6@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lenka odgovoreno: 11. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2008. Kolege pa gdje su ti komentari?! Zar nitko ništa ne zna?! Svaka pomoć je dobrodošla! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nelita odgovoreno: 11. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2008. malo niže na legalisu već ima tema Klier (29.02.2008.)-pišu da je dosta dobar i ugodan ispitivač.tako sam i čula od nekih ljudi što su ga slušali, ali nitko nema pitanja. to je sve što sam dosad o njemu doznala, ako doznam još nešto napisat ću, pa i vas molim ako nešto doznate da objavite ili mi pošaljete na adresu: dgm77737@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sonyx odgovoreno: 12. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. lipanj 2008. ej, ljudi kojeg datuma vi nastupate?ako je ko od vas 20.06. bilo bi lijepo ako bude nakon uspješnog ispita raspoložen da napiše par pitanjca od kliera i dojam,za nas koji smo u 7.mj....thnx unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Franoš odgovoreno: 21. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 21. lipanj 2008. Kolgice i kolege koje ste slušali ispit kod Kliera 20 lipnja molim Vas da objavite pitanja. Milost molim, pa ove stranice funkcioniraju na solidarnosti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
memi odgovoreno: 21. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. lipanj 2008. nisam slušala ispit nego sam ga polagala.šta se tiče gospodina Kliera mogu reći da je to najdivnije ljudsko biće koje sam u životu srela. Kao prvo ima ljudski odnos, pun je razumijevanja i strpljenja za razliku od ostalih. pita opći dio, a iz postupka najbitnije stvari, optužni prijedlog, optužnicu, žalbu, izvanredne pravne lijekove, nezakonite dokaze. pa čak i ako se u trenu ne možete svega sjetiti on pomogne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lenka odgovoreno: 27. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 27. lipanj 2008. Slažem se s kolegicom... Klier je vrlo ugodan čovjek, pomaže, uglavnom može se nešto i ne znati. Inače što se tiče pitanja, htjela bih naglasiti da voli nabrajanja (tipa apsolutno bitne povrede kaznenog postupka) i čeka da kandidat sve nabroji. Ipak, moram naglasiti da pomaže ukoliko se zapne. Pitanja (koliko se sjećam): pita naravno nešto u vezi presude, kaznena djela iz te glave i sl., načela kaznenog prava, pokušaj, nužna obrana, kaznenopravne sankcije, namjera, nehaj, nabrojati sigurnosne mjere, teorija ubikviteta, pomaganje, supočiniteljstvo, načela zkp-a, nezakoniti dokazi, načelo ne bis in idem, razlozi za žalbu, povreda KZ-a kao razlog za žalbu, apsolutno bitne povrede odredaba kaznenog postupka. To je sve čega se sjećam. Sve u svemu !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.