cipelka objavljeno: 11. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 11. lipanj 2008. Imam rok 16.6 i u komisiji Čule, Miletić i Mikšić. Svi komentari i pomoć dobrodošla je. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marijeta odgovoreno: 11. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2008. A tko je još osim njih trojice? Uglavnom ja sam polagala prije skoro 3 mjeseca i mogu iz prve ruke jedino komentirat Mikšića jer mi je on bio na ispitu.On je ok, jedan jako ugodan ispitivač kod kojeg trebaš odgovarat jedino i samo što te on pita( odgovori se sastoje uglavnom od jedne-dvi rečenice), ništa ulazit u duboko jer ako dobro ne znaš moš kod njega nadrapat.Za njega savjet: Drži se pitanja i sve će bit dobro. A što se tiče ostale dvojice, baš mi je kolegica prije desetak dana odgovarala kod Miletića i kaže da je odličan, super strpljiv, razumije tremu i jako puno pomaže, bar je njoj takav bio.Jedino nisam sigurna za Čulu, jer kad sam ja išla nekako sam priželjkivala njega jer sam čula da je super, al ovih zadnjih par komentara o njemu nisu baš u superlativu. Ali ne brini sve ti je to individualno i ako si ti spremna proći ćeš ma tko bio da bio u komisiji nitko od njih ne baca od gušta i iz đira već i jedino i samo iz neznanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cipelka odgovoreno: 11. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2008. Nitko mi drugi nije jer sam oslobođena dijela ispita. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dillinger odgovoreno: 11. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2008. ali ako si položila (predpostavljam) državni ne znači da si oslobođena organizacije pravosudja.... a cule.... osobno meni je zakon.... ne znas sto najvise voli, nema odredjenu temu... ali nije los.... i zeza se i nije mu cilj baciti kandidata.... miletic je isto ok.... jedan od boljih iz gpa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cipelka odgovoreno: 11. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2008. hvala ima li još tko kakva iskustva s dotičnim ispitivačima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.