anika7 objavljeno: 23. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 23. lipanj 2008. zanima me stručni ispit za geodete. da li je tko polagao...pitanja..literatura i sl...hvala!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
korny odgovoreno: 20. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 20. kolovoz 2008. anika..pozdrav! evo, ja sam ti položio DSI ove godine u veljači... iz drugog pokušaja jer me prvi put rušila ZUP..koji ionako baš i nisam puno učio..nisam ni stigao.. literature sam se ulovio zadnjih 7 dana.... imam ti neke skripte u wordu koje ako ćeš mogu ti poslati na mail..dobio sam ih od starijih kolega... koliko sam vidio geodete sa SSS ne pitaju baš preteška pitanja..više tlače inženjere sa VSS... za struku obavezno ponovi iz srednje škole 8. i 19. formular (to je jedan zadatak) i 13. formular je drugi zadatak... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
davors111 odgovoreno: 13. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 13. rujan 2008. Pozdrav svima... Zamolio bi ako neko ima noviju verziju skripte za DSI sa svim izmjenama... Hvala... P.S. a ja baš čuo da progledavaju više kroz prste VSS-ovcima nego SSS-ovcima? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anika7 odgovoreno: 14. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 14. listopad 2008. molila bi onda - skriptu za geodete+noviju, po mgucnosti sa zadacima.. i od drugih geodeta (VSS) ako tko ima kakve korisne savjete. tnx Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marko_41 odgovoreno: 15. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 15. siječanj 2009. mozes li mi poslati skripte za DSI , i kakva se pitanja vrte na strucnom dijelu ispita ? - Kakvi su zadaci za VŠS marko_41@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marko_41 odgovoreno: 15. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 15. siječanj 2009. davors111 , daj ako dodjes do skripte proslijedi i meni , i ako imas neka pitanja za strucni dio , zadatke za VŠS marko_41@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dajana_vu odgovoreno: 27. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2009. zadatak za geodete je računanje poligonskog vlaka a za VSS je presjek naprijed i nazad! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
DADO2701 odgovoreno: 4. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 4. ožujak 2012. Molim vas noviju skriptu za DSI, ako je netko ima, da mi je proslijedi... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.