Jump to content

polaz kroz crveno


ossa_ossy

Preporučene objave

Krajem prošlog tjedna sam išao kući sa posla i na semaforu sam prošao kroz žuto. Nakon nekoliko sekundi u retrovizoru sam ugledao plavo rotirajuće svijetlo i skrenuo u desno. Policajac me zatražio dokumente i saopćio da sam prošao kroz crveno. Ja tvrdim da sam prošao na žuto, no nisam se htio previše natezati sa policajcem, jer naprosto nema smisla.

Dobio sam uplatnicu na kojoj je iznos 2000kn koje moram platiti. Ja bih htio podnijeti žalbu, iako mislim da teško mogu nešto postići, nemam svjedoka jer sam bio sam u vozilu, a moja riječ nasuprot dvojice policajaca, tako dam mislim da ne mogu izbjeći plaćanje kazne, ali bih htio barem malo odgoditi plaćanje kazne kako bih sakupio novce, jer trenutno mi je puno dati 2000kn, jer sam izvanredni student i plaćam studij, pa mi treba neko vrijeme da stavim na stranu 2000kn. Rečeno mi je da mogu donijeti pisanu žalbu u PP u roku od 8 dana i to u dva istovjetna primjerka. E sad ja bih zamolio ako mi netko može pomoći oko sastavljanja žalbe budući da je nikad nisam pisao niti sam ikad vidio kako bi to trebalo izgledati.

Hvala :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija