alisa objavljeno: 17. srpanj 2008. objavljeno: 17. srpanj 2008. Ako netko ima hrvatski prijevod crvene i žute knjige FIDICA, molim da mi pošalje na lidija.svetec@hac.hr. Hvala unaprijed. Citiraj
bakreni odgovoreno: 18. srpanj 2008. odgovoreno: 18. srpanj 2008. Poslao sam Vam e-mail sa trazenim dokumnetima. Citiraj
projektant odgovoreno: 21. srpanj 2008. odgovoreno: 21. srpanj 2008. Molim Vas da mi pošaljete HR prijevod FIDIC-a. (sve knjige) HVALA MNOGO Citiraj
projektant odgovoreno: 21. srpanj 2008. odgovoreno: 21. srpanj 2008. U silnoj frci oko traženja FIDIC-a , nisam poslao mail: redesign@bih.net.ba Citiraj
bakreni odgovoreno: 24. srpanj 2008. odgovoreno: 24. srpanj 2008. Poslano. Ali trebao si potraziti na forumu Trgovacko pravo,pa bi FIDIC ranijen pronasao. Citiraj
vodovod odgovoreno: 5. studeni 2012. odgovoreno: 5. studeni 2012. Poslao sam Vam e-mail sa trazenim dokumnetima. Molim Vas da mi pošaljete FIDIC-ovu crvenu i žutu knjigu na hrvatskom jeziku. Unaprijed hvala, Vlasta Citiraj
Zeddy odgovoreno: 5. studeni 2012. odgovoreno: 5. studeni 2012. Kako nigdje nisam pronašao službeni prijevod, pridružujem se molbi za navedeni prijevod. e-mail branko.majnaric@po.t-com.hr Zahvaljujem. Citiraj
rajwosa odgovoreno: 27. studeni 2012. odgovoreno: 27. studeni 2012. zamolio bi nekog tko ima fidic prijevod na hrvatski da mi posalje cijeli paket materijala na rajwosa@gmail.com puno hvala! Citiraj
jcoric odgovoreno: 20. srpanj 2014. odgovoreno: 20. srpanj 2014. poštovani, zamolio bih nekog tko ima fidic prijevod na hrvatski da mi pošalje cijeli paket knjiga na mail: joseph.coric@gmail.com Unaprijed se zahvaljujem!!! Citiraj
sevo odgovoreno: 2. rujan 2014. odgovoreno: 2. rujan 2014. Poštovani, također bih zamolio ako bilo tko ima Fidic prijevod na hrvatski da mi pošalje cijeli paket knjiga na mail: takesp@net.hr Unaprijed se zahvaljujem!!! Citiraj
sevo odgovoreno: 11. ožujak 2017. odgovoreno: 11. ožujak 2017. Poštovani, Obnavljam ovaj post, te ponovno molim ako bilo tko ima Fidic prijevod na hrvatski da mi pošalje cijeli paket knjiga na mail: takesp@net.hr Unaprijed se zahvaljujem! Citiraj
Ena Gumbas Špiranec odgovoreno: 26. srpanj 2018. odgovoreno: 26. srpanj 2018. Poštovani, najljepše bih molila da ako bilo tko još uvijek ima Fidic prijevod na hrvatski da mi pošalje cijeli paket knjiga (ili ono što imate) na adresu: ena.gumbas@gmail.com Citiraj
građevinac123 odgovoreno: 16. svibanj 2019. odgovoreno: 16. svibanj 2019. Pozdrav, zamolila bih da mi netko pošalje fidic prijevode jer su mi potrebni za fakultet. lucija.kunstek@gmail.com Puno hvala u naprijed Citiraj
Filip Bitunjac odgovoreno: 12. veljača 2022. odgovoreno: 12. veljača 2022. Poštovani, svi, molio bih da mi netko pošalje prijevod fidic ugovora na mail: filip.bitunjac@gmail.com Zahvaljujem vam unaprijed! :) Citiraj
Edisa odgovoreno: 27. svibanj 2024. odgovoreno: 27. svibanj 2024. Poštovani, najljepše bih molila da ako bilo tko još uvijek ima Fidic prijevod na hrvatski da mi pošalje cijeli paket knjiga (ili ono što imate) na adresu: suljic.edisa@gmail.com Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.