Jump to content

Molim odgovor


Tata321

Preporučene objave

Supruga i ja smo potpuno suprotnih karaktera, da ne duljim imamo loš brak. Imamo kćer od 15 mjeseci koju jako volim. Sada je supruga po drugi put otišla kod svoje mame. Prvi put je bila kod nje oko 25 dana. To je bilo prije 3-4 mjeseca, vratila se kada joj je istekao porodiljni jer je trebala početi raditi. Mama joj živi 50-60 km od našeg mjesta stanovanja. Sada je ponovo otišla. Ona, potpomognuta mamom i neudanom sestrom (više mamom već sestrom) sve svaljuju na mene-svu krivnju što je apsolutno pogrešno. Njena mama, kada sam došao vidjeti kćer, meni kaže: “Neka tata okrene ploču i kćer će ti kući". Kada sam je upitao ima li kakve krivnje njena kćer, ona odlučno i tvrdoglavo negira: "Ne, moja kćer je bez greške" što mene razljuti (to smatram velikom bezobraštinom ili … ne znam … nekom vrstom ograničenja …) tako da u raspravi povisim ton pa ispadnem gori već što jesam, a ona meni plasira rečenice tipa: Kada "bude to i to" ti stavi vode u usta. Ti izmišljaš (kada ja navedem razloge svađe). Kada kažem da njena kćer meni odbrusi: "Goni mi se s očiju ... (ako joj nešto ne odgovara), ona će meni: "Valjda si tako i zaslužio".

Ja joj kažem da time samo dolijeva ulje na vatru, a ona kaže da ja pričam gluposti. E onda, kada ja zagalamim, ona kaže da je glavni uzrok moja galama, a ja kažem da je to posljedica prethodnih događaja ... i tako bih mogao u nedogled.

PITANJE:

Sada je supruga s kćeri kod njene mame već 3 tjedna. Sada će na godišnji pa će sigurno još ostati. Meni govori da će se razvesti, ali još ništa ne poduzima (koliko ja znam). Od kada se prvi put vratila od mame (koja nam ne čini dobro iako misli da čini). Supruga je kao mala ostala bez oca tako da je to “isključiva” matrijarhalna obitelj u pitanju, a inače je supruga isključive prirode-ako nije po njenom "ZLO I NAOPAKO". Stalno prijeti: "Ti napraviš "OVO" ja odoh, ja ovo ne mogu trpjeti (iako ja ne znam što to)”, a ja tvrdim da je kod mene imala maksimalnu slobodu, veću već ja s njom. Ja sam morao otkazati i rekreacije (na koje sam išao vrlo-vrlo rijetko), poneku kavu s prijateljima (na koje sam išao također vrlo-vrlo rijetko) jer joj je sve smetalo, a sve to da bude mir u kući, a najviše zbog kćeri koju neizmjerno volim. Sada je otišla i ne dopušta da kćer dovedem za vikend kako bi bila sa mnom i mojim roditeljima. Ja njoj kažem: Ako naša curica tu (kod punice) ima mamu, baku i tetku, ima i ovdje tatu, didu, baku, tetku-moju sestru i njenu obitelj, bratiće ...". Drugim riječima, ona ima neke svoje "privatne zakone" pa me interesira koja su moja prava kao oca u navedenom slučaju.

 

S poštovanjem,

 

Tata voljene kćerkice

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija