viribus objavljeno: 28. srpanj 2008. Dijeli objavljeno: 28. srpanj 2008. posjetil me gospodin policajac da nisam platil kaznu...ja odma na sud i platil 500 kuna i onda još 200...Ostalo mi još 1200....U meduvremenu je proslo dvije godine od poćinjenog prekrsaja...Kaj sad??? Da se javim sutkinji da 1200 kuna vise nemogu platiti!!! Il mi bude još poslala gospodina policajca u provjeru kaj je s ostatkom kazne... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 21. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 21. kolovoz 2008. viribus je napisao: posjetil me gospodin policajac da nisam platil kaznu...ja odma na sud i platil 500 kuna i onda još 200...Ostalo mi još 1200....U meduvremenu je proslo dvije godine od poćinjenog prekrsaja...Kaj sad??? Da se javim sutkinji da 1200 kuna vise nemogu platiti!!! Il mi bude još poslala gospodina policajca u provjeru kaj je s ostatkom kazne... ako i jest proteklo dvije godine od počinjenja, ne mora nužno značiti da je nastupila ZASTARA IZVRŠENJA, a ona nastupa po starom zakonu dvije godine od pravomoćnosti rješenja...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.