Jump to content

ovrha vipa nakon 8g


damir_os

Preporučene objave

Kod Vipa sam imao dug 2001 g. Tada sam ostao bez posla i nisam uspio platiti račun. 2-3 godine su mi dolazili u pljenidbu pokretnina pošto tako to nisu mogli realizirati postupak je

obustavljen. sada sam evo već dvje godine u vojnoj mirovini i

odem ja tako do mirovinskog s namjerom podizanja pozajmice i iimo sam šta vidjet ovrha od Vipa 7.500.00kn. U ovih pet godina mi nije stigao niti jedno rješenje da je postupak nastavljen niti mi je stiglo rješenje da će mi sjesti na mirovinu u vezi tog duga od prije skoro 8 godina.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u tom vremenu sam i ja negdje zasnovao pretplatnicki odnos sa vipom i izabrao paket od 180min besplatnog razgovora sto je otprilike 3h;))) i nakon 20 dana iskljucen da mi je racun velik i to oko 700kn....nije mi bilo jasno da je moguce u 3h besplatnih i 20 dana napraviti toliki racun s obzirom da nema nijednog medjunarodnog poziva...rekao sam da me iskljuce sto su i ucinili...te iduci mjesec poslali racun za 1300 poruka...na pitanje "ko tu koga i zasto" s obzirom da sam iskljucen...rekli su "Da ali poruke vam nismo ukinuli"...reko nisam ih ni koristio niti cu ih platit...jednom je nesto pismonosa donio ali sam odbio,bila je bijela kuverta...naknadno sam doznao da svi oni,hep,vip,t-com i ostali imaju svoje sudce i da je tako jos uvijek dan-danas...potvrdio mi djelatnik koji je usko vezan s tim a tebi preostaje pravac odvjetnik,nazalost dok su jos tarife ovako velike i nepravedne ali mislim da ima elemenata zastare!sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija