Jump to content

preporuka lječničkog povjerenstva za promjenu radnog mjesta


bugenvileja

Preporučene objave

Poštovani, radi se o slijedećem; djelatnik sam na šalteru u direktnom kontaktu sa strankama, rad s novcem. Na tom poslu radim 21 godinu, sa prekidom dvije godine zbog "njege djeteta do treće godine života". Prije godinu dana desila mi se greška na poslu zbog koje sam po svom mišljenju nepravedno kažnjena sa "opomenom pred otkaz zbog nesavjesnog obavljanja poslova" i nalogom za povrat novčanih sredstava koji je tom radnjom nastao.Radilo se o bezgotovinskom prijenosu novca, gdje je pogrešnim odabirom radnje novac krivo upućen te je stranka, kao i poslodavac pretrpio štetu koju ja moram nadoknaditi. Takav način kažnjavanja me psihički dotukao, toliko da sam doživjela nervni slom. Ako sam i morala vratiti novac, što mi je donekle i normalno, zašto opomena pred otkaz, a devet mjeseci sam prije tog bila odsutna sa šaltera radi zamjene bolesne kolegice, i po nalogu šefa taj dan sam sjela (nakon 9 mj.) na šalter da bi zamjenila kolegu kome su hitno trebala 2 dana godišnjeg)i napravila grešku.

Nakon tog nisam imala snage sjesti ponovo na šalter, jer se u meni počeo javljati strah od ponovne pogreške i totalna nesigurnost u radu. U nekoliko navrata sam odlazila na bolovanje i lječila se kod psihijatra, ponovo pokušavala raditi, i u toku rada ponovo su mi se dešavale greške bilo u papirima bilo u novcu (višak ili manjak). To me stanje bacalo u još veću tjeskobu i nesigurnost, te je moj liječnik psihijatar dao preporuku liječničkom povjerenstvu za promjenu radnog mjesta u okviru kolektiva, s tim da nebi trebala raditi u kontaktu sa strankama i novcem. Liječničko povjerenstvo je prihvatilo tu preporuku i uputilo me da napišem zamolbu za poslodavca te da priložim njihovu preporuku, kao i da moj liječnik opće prakse razgovara sa poslodavcem. Cijela procedura je u toku, zamolbu sam predala, čekam da liječnica ode na razgovor sa poslodavcem.

 

Što mogu očekivati od poslodavca, vezano za sve gore navedeno?

 

Zahvaljujem i molim za oprost što sam bila ovako opširna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija