Jump to content

nisam 1/1


Ivan60

Preporučene objave

Dobio sam iz HZMO Pula odbijenicu, posto Rjesenje o Hrvatskom Drzavljanstvu je izdato 2 mjeseca poslje predavanja zahtjeva za doplatak HVOa. Prilikom ranjavanja svi su mi dokumenti otisli, a Pula to ima, uzeli su mi svu dokumentaciju i broj konta banke da bi mi se isplacivala mirovina, sto na dokumentu i pise, a onda sam 4.4. dobio odbivenicu, da nisam 1/1, zalbu sam odmah napravio, a danasnjeg dana izgleda da nisam ta nekretnina za prodaju 1/1. Koliko ja moram cekati za odgovor na zalbu, ja sam u inozemstvu, da tuzim odmah u Strasburg? :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na kraju rješenja Vam piše pouka o pravnom lijeku.

 

Ako se radi o prvostupanjskom rješenju, možete se žaliti, a ako je rješenje drugostupanjsko, možete podnijeti tužbu Upravnom sudu, sve u rokovima koji su Vam navedeni u pouci.

 

U Strasbourg ne možete dok ne iscrpite sve mogućnosti u svojoj državi.

 

Kad bi se moglo u Strasbourg za svaku glupost koju proizvedu naša administracija i sudovi, onda bi se Evropski sud bavio samo Hrvatskom, a ostak Evrope bi ostao bez toga suda.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako niste dobili rješenje po žalbi na prvostupanjsko rješenje možete HZMO tužiti Upravnom sudu RH zbog nedonošenja rješenja (šutnja administracije,..) ali ih prije morate opetovano zatražiti ( čl. 26. ZUS-a) da riješe žalbu i čekati sedam dana pa tek onda tužiti - pokrenuti upravni spor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija