Jump to content

I kaj sada!?


*KOSKE*

Preporučene objave

Prvo se ispricavam na ponovnom pokretanju ove vec isforsirane teme o dionicama u tzv.Braniteljskom fondu. Ali vise nisam pametan kaj s njima...prodati ili cekati da to sve ode kvragu. S kim god da pricas nitko nema neki pametan savijet.manje vise standardno (cekaj ne prodaji ili prodaj dok se ima kaj) molim neki savijet...naime misljenja sam da nakon sto su prodali dionice INE iz fonda u tom fondu nema nista vrijednog...a to kaj oni briju o nekom ulaganju tih novaca od prodaje to mi je tak JADNO i sumnjivo. Pogotovo kad covijek pogleda danasnju situaciju na burzama a i sumnjam u ulagacku sposobnost tih ljudi kaj vode taj fond...molim ispravak ako grijesim... Jos jednom isprika znam da ima puuuno vaznijih problema i tema na ovom forumu...pozdrav svima! :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

svatko odlučuje sam za sebe kako mu je najbolje.nema pametnih i nepametnih savjeta.ja sam prodao tek početkom ovog mjeseca kad sam uvidio da su nas po mome prevarili.možda su oni koji su prvi prodali napravili najbolji potez(moje mišljenje),ali samo će vrijeme pokazati.kolko uopće vrijedi udio trenutno?

 

nije poziv ni za prodaju ni za za državanje.osobna odluka

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija