Jump to content

revizija mirovine??MOLIM pomoć


299

Preporučene objave

pozdrav

 

Zanima me zna li tko? Dakle udovica je predala zahtjev za mirovinom poginulog branotelja nakon prestanka dobivanja djeteta. Dobila je riješenje za invalidninu na kojem je pisalo da nije pravomočno dok ne prođe revizija. Revizija je prošla i dobila je pravomočno riješenje pa je tražila mirovinu u tvrtkovoj i u njoj je dobila riješenje u kojem piše da je podložno reviziji ali žalba ne odgađa izvršenje i još jedno riješenje gdje nigdje ne piše da je podložno reviziji i da se šalje na odjel isplate radi isplate. Izvadila je zdravstveno na temelju tog riješenja. E sad - budući da nije počela isplata zvala je isplatu i tamo su joj rekli da nemaju nikakvih podataka o njo?????a na riješenju piše da se jedna kopija dostavlja njima!!

JEL moguće da je otišlo na reviziju (mada je već bilo na reviziji za invalidninu i mada ništa ne piše na riješenju)ili su oni zagubili kad su trebali poslati iz jednog dijela zgrade u drugi?

 

Isprićavam se na podužem tekstu i STVARNO MOLIM POMOĆ ako netko zna

 

Unaprijed se zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija