Jump to content

razvod od kockara


ninanolla

Preporučene objave

Molim Vas pomoć

 

Rastajem se od supruga s kojim imam dvogodišnju bebu problemi su počeli kada sam otkrila da on konstantno kocka(prodao je i djetetov nakit da bi podmirijo kockarske dugove)

Dali postoji mogućnost da ga ja spriječim da se domogne svoje polovice stana koja mu pripada po obiteljskom zakonu(bračna stečevina) vlasnica stana sam ja i stan je upisan na mene u gruntovnici.

 

Dali postoji način da ga ja proglasim nesposobnim za rad i tako dokažem da nije sposoban brinuti se o sebi i imovini strah me ako mu prepišem polovinu stana koja mu pripada da se nebi zadužijo i krenijo kockat

 

Ja nemam nekih cvrstih dokaza da je on uopce kockao jednom ga je moja prijateljica vidjela da izlazi iz kockarnice ali on moze reci da je tamo bio kupti cigarete samo ili nesto slicno.Nakit je prodao u zlatari i za to postoje dokazi ali on moze reci da ga je prodao zbog nase lose financijske situvacije ili nesto slicno pa i tu nemam nekih dokaza sve je moja protiv njegove riječi. Nikad se nije išao liječiti ili nešto slično osoblje kockarnice naravno neće svjedočiti da su ga vidjeli kako kocka.

 

 

Molim Vas neki savijet jer zbog sebe i bebe bi se htija osigurat na bilo koji naćin.Dali uopce ima smisla njega proglasivat nesposobnim za rad slati ga na testiranja ili nesto slicno....

 

Hvala!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pa ne mogu vjerovat,

bas ste me nasmijali...

a da se i to događa, vas muz je ocito imao istu ideu i postavio pitanje sa svog stajalista:

 

http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=503323197&forum=21

 

 

to se i dobro vidi po tome da oboje spominjete neku nesposobnost za rad koja nema veze sa oduzimanjem poslovne sposobnosti koja bi zapravo bila potrebna u ovome slucaju...

 

sta da vam kazem, pola kuce pripada njemu i tu nema price, nemozete izvlastiti nekoga zato sto vam se ne sviđa kako postupa sa svojom imovinom.

Meni se ne sviđa da zeljko kerum trosi 7000 kn/sat na voznju jahtom pa opet mu ne mogu oduzet jahtu.

Mozete vi zatraziti djelomicno oduzimanje poslovne sposobnosti u pogledu na upravljanje imovinom ali vjerojatnost da to prođe je minimalna a i da kojim slucajem prođe skrb nad vasim suprugom ce dobiti netko treci koji ce vam se zainatit i dodatno zakomplicirati zivot.

Psiho testovi cekaju vas i vaseg supruga ukoliko se budete rastavljali bez obzira jeli vi to trazili ili ne. To obavlja CZSS u sklopu mirenja kako bi mogao dostaviti svoje strucno misljenje sudu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija