Jump to content

molim vasu pomoc prometni prekrsaj


zoo

Preporučene objave

.....dakle 31.7 2006....me zaustavi presretac bez kacige i narvno vozacke dozvole.....napisa mi je kaznu za to dvoje uvisini od 2700kn.....na koju sam se ja naravno zalija....dakle od toga dana pa sve do nazad 5 dana do kojeg je proslo 2g i 3 miseca mi nista nije dolazilo....da bi mi dosla prekrsajna prijava sa visokog prekrsajnog suda u zagrbu u kojem stoji da se zalba odbacuje...ali nepise pravo zalbe....rok u kojem a moram platit.....nisu dosle uplatnice(neznam jeli uopce i dolaze)....ili barem br.ziro racuna ili kao to vec ide....niti da se ja negdje javim.....zaci u tom rijesenju nista ne pise osim da je zala odbacena.....a to rijesenje je doneseno 18.7.2008g znaci 13 ana prije stupanja zastare....e sad mene zanima jel to otislo u zastaru.....kako?.....sta?.....dalje sa tim?????.....

....zahvaljujem unaprijed na svakom vasem odgovoru....sa postovanjem.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako znate da su vam napisali 2.700 kn kazni onda su vam uručili i uplatnice, koje možete i platiti. Ukoliko ste ih izgubili obratite se organizaciji policije koja vam je izdala prekršajni nalog da vam uruče kopije.

 

U 11/2008 nijedan sudac neće izdati naredbu za privođenje radi prekršaja iz 7/2006.

 

Ni policiji ni sudu nije puno stalo da se kazne plate. Važno je da se postupa zakonito, da im oko 5. ili 6. u mjesecu dođe nova plaća i to je to.

 

A za vas se nadam da ste položili vozački ispit ili da ne upravljate vozilom za koje niste osposobljeni.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zoo je napisao:

.....dakle 31.7 2006....me zaustavi presretac bez kacige i narvno vozacke dozvole.....

 

....a to rijesenje je doneseno 18.7.2008g znaci 13 ana prije stupanja zastare....e sad mene zanima jel to otislo u zastaru.....kako?.....sta?.....dalje sa tim?????.....

 

petpetica

Više ništa ne morate platiti. Sve je odrađeno sa zakašnjenjem radi godišnje statistike. Ukoliko vam i stigne uplatnica, nemojte je platiti. Potezna uprava neće ići sa naplatom radi proteka roka, a sud neće narediti privođenje.

 

Nema negativnih prekršajnih bodova.

 

Ovo što Vam je napisao štovani kolega "petpetica" uzmite ipak s rezervom, jer rješenje VPS je donešeno u okviru dvije godine , dalke nije nastupila apsolutna zastara.

 

Bez obzira kad Vam je uručeno to rješenje (što nekad pod vrlo čudnim okolnostima taje vrlo dugo) to rješenjem danom donošenja od strane VPS je pravomoćno i izvršno. To Vam znači da tek od tog datuma počinju teći rokovi zastare izvršenja.

 

Budite tako dobri pa nas sve skupa izvjestite o daljnjem razvijanju situacije, ali svakako budite pripravni da će se rješenje VPS "provesti preko Vaših leđa".

 

S štovanjem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija