Jump to content

oduzimanje vozačke na 6 mj ???


baksuz

Preporučene objave

Nadam se da će mi netko moći pomoći...

Priča glasi -ovo ljeto 7mj. ,vraćala sam se doma nakon izlaska i zaustavila me policija...Ja nisam imala vozačku ,jer sam ju zagubila prije dva tjedna .

Policajac(ne jedan,,već ih je bilo malo više patrola,oko mene njih 4 +1 u civilu) mi je rekao kao da je bolje da ju nemam...

Puhala sam i napuhala 0.68promila...

Cijeli proces od puhanja pa pisanja kazne je trajao cca45 min i još su mi oni sami rekli da ni oni sami ne znaju sve nove propise....i napisali mi kaznu od 300 kn za neimanje vozačke..Pitali me jel mogu ostaviti na parkingu auto,i ujutro doci po njega..Rekla sam da nema problema....

I prije kojih 3 tjedna mi je došlo doma pisamce-- 1000kn kazne + 6 mj oduzimanje vozačke...Jel moguće da je to neka greška???

Žalbu nisam pisala jer sam mislila da je bolje da mi što prije istekne tih 6 mj....ali pošto su mi mnogi rekli da su oni za napuhano preko1,0 dobili 3 mj....

Zanima me šta su kazne stvarno tako rigorozne???

S o bzirom na to da čitam u novinama ,,kako je frajer pregazio djevojčicu i eto..nije ostao bez vozačke,mnogo takvih većih prekršaja se događa,gdje kazne nisu tako dugoročne!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dužni ste prijaviti gubitak vozačke dozvole, u narodnim novinama objaviti poništenje stare i dati zahtjev za novu. Po završetku procedure izdavanja nove vozačke ista će vam biti uručena ali sa upisanom zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom one kategorije kojom ste počinili prekršaj. Ukoliko pronađete staru vozačku dozvolu i budete zatečeni da se njom koristite, rizikujete da vas optuže za kazneno djelo.

 

Na izrečenu zaštitnu mjeru trebali ste uložiti prigovor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija