Jump to content

status hrvi!!!


jelenkoj

Preporučene objave

Pozdrav svima!

Nemam hrvi,čin niti invalidnost ,ali se lječim od PTSP- a preko3 godine.kada mislim da mogu bez tableta brzo se uvjerim u obrnuto!!zanima me kako doći do mirovine jer nisam sposoban za posao kliko god se trudio .pokušavao sam svim mogućim metodama regulirati zdravstveno stanje!!

Znam da je prošao rok za priznavabje statusa hrvi.također znam da je moguće doći do mirovine preko nesposobnosti za rad.sve mi se čini komplicirano i nemoguće .što očekivati kako početi.hvala!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Počnite od doktora opće prakse. Prvo njemu izrazite želju da bi u mirovinu pa će vam on tada napisati zahtjev za vještaćenjem vaše radne sposobnosti, na koje vještaćenje idete u područni ured hzmo kod vještaka.

 

Znači prvi korak vam je vaš doktor opće prakse. A osim medicinske dokumentacije trebat će vam i ratni put, potvrda o statustu branitelja ( dragovoljca ) i još poneki osobni dokument koji ćete izvaditi npr. rodni list, i slično.

 

Što očekivati ? To je već malo teže pitanje-očekujte sve, na sve budite spremni, sve je moguće da vam vještak pri vještačenju donese ( i da imate ili opću ili profesionalnu nesposobnost za rad ili da ste sposobni za rad ili će vas polslati na rehabilitaciju - sve je moguće ).

 

Pročitajte malo ovaj forum ima jaaaako puno tema na vaš upit.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija