ivek55 objavljeno: 18. prosinac 2008. objavljeno: 18. prosinac 2008. Interesantna je odluka Upravnog odbora Fonda branitelja o obustavi isplate dividende braniteljima za koje MUP i MORH nisu na vrijeme dostavili izračune o broju dana provedenih u obrani suvereniteta RH? (došavši u FINU po dividendu, rečeno mi je da odlukom Upravnog odbora fonda nemam prevo na dividendu jer sam riješenje o udjelima dobio 12.12.2008.godine)- ne mojom krivicom. Branitelji nisu krivi za nečiji nerad i neažurnost, ali su tom odlukom oštečeni iako za ništa nisu krivi,JEDINO ZA TO ŠTO SU BRANILI DOMOVINU I STVARILI MOGUČNOST DA IH VLASTITI SUBORCI (######## I OSTALI IZ UPRAVNOG ODBORA) SVOJOM ODLUKOM P O K R A D U.Bilo bi mi interesantno ćuti od nekoga tko je pravno potkovan, jeli to u skladu sa Zakonom o barniteljima i Zakonom o fondu HB??? Hvala, ivek55 Citiraj
Mrljavac odgovoreno: 18. prosinac 2008. odgovoreno: 18. prosinac 2008. Prethodni post editiran. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.