Jump to content

obrtnica na porodiljnom


konj

Preporučene objave

Pozdrav.Zanima me dokle sežu moja prava na rad u obrtu ,naime kao vlasnica odgovorna sam za sve što se dogodi od grešaka mojih radnika te nepravilnosti koji oni prouzrokuju a utvrde se inspekcijskim nadzorom,dakle radim tj, dajem otkaze primam nove radnike,obučavam ih za posao.... eee di smo ono stali pa ja sam na porodiljnom ..moram brinit da imaju za plače to jest kontrolirati efikasnost djelatnosti .Konkretno mogu li raditi kao prodavač u vlastitoj trgovini za vrijeme porodiljnog?Hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Neznam dali si upće shvatio moje navode ali ipak hvala na na odgovoru ,no nije upitno jeli ja radim ili ne ja radim na porodiljnom a to je kontrola trenutno zaposlenih ,davanje otkaza ,nabava robe ,učenje novozaposlenih itd...jer sam jedina ja odgovorna za sve nepravilnosti tako da to moram ja odradtit nemogu prepustit nekom drugom jer ako taj drugi pogreši mene se tereti ,pitanje je samo dokle sežu moja prava na rad kao vlasnice obrta.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sori ,potpuno si upravu ,ali ja se ipak nadam da mogu jer mislim da nigdje nije zakonom određeno koje zadatke smiješ obavljati a koje nesmiješ za vrijeme porodiljnog kao vlasnik jer je činjenica da ja kao vlasnik moram neke stvari obabaviti i to je rad a s druge strane porodiljni isključuje mogučnost rada što je i ok.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija