Jump to content

kradja!!!


ineca

Preporučene objave

Naravno odredjena mi je uvjetna kazna jer sam iz prodavnice ukrala jednu maicu koja kosta 50 km i naravno predala sam tu robu dobrovoljno a snimljena sam na kameri tako da su me nasli.Pozvana sam na sud i sta da ocekujem da ce se desiti jer me je tako strah a prije ovoga nisam nikada niss pocnila ovo mi je prvi put.Da li mi za ovo treba advokata ili ness drugo i da li cu moras nesto novcano da platim?unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uhvaćena sam u krađi preko 1000kn u jednoj trgovini u velikom shopping centru...dugo su me drzali u svojoj prostoriji zaštitari u toj trgovini,ispitivali sve i svasta jer nisu nasli kod mene nikakav alat s kojim sam skidala one metalne spravice sa robe...kod sebe sam imala toliko novaca koliko je vrijedila ukradena roba, pa su odlučili pustiti me i ne zvati policiju,slikali su me i natjerali da potpišem neki papir na kojemu je samo pisalo da sam primjećena kako kradem.

Ovo je prvi put u životu da sam takvo nešto napravila i to mi je bome jako dobro prisjelo,dugo vremena nisam mogla zaspati jer sam stalno o tome mislila, ali i zaslužila sam...

Mene sada zanima, budući da oni u toj trgovini imaju moju sliku, a i rekli su da će je poslati u svim takvim trgovinama u gradu, da li ću ja ikada više moći unutra ući(ne u tu trgovinu u shopping centru već u istu takvu na drugoj lokaciji) i normalno nešto kupiti...ili sam zbog ovoga obilježena čitav život i prisiljena izbjegavat lanac trgovina jer je više njih udruženo u d.d. i jedan im je vlasnik..

help!!! :-(

e da, zanima me još koliko su oni moćni sa tim komadom papira i mojim potpisom(imaju i adresu stanovanja jer su mi uzeli osobnu)..tj.ako se odluče otić na policiju, premda je prošlo vremena i nitko me nije tražio?????šta mogu s tim papirom??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

S obzirom da se radi o svoti preko 1000 kuna, da su Vas prijavili, državno odvjetništvo bi Vas optužilo.

 

Sve da su i poslali drugim trgovinama sliku, vjerujte mi da se te slike neće nalaziti na panoima, niti će svatko motriti od radnika da li ste to Vi.

 

Dakle možete slobodno kupovati svugdje s tim da ne prepručam odlazak u tu trgovinu.

 

Papir je praktički samo dodatan dokaz. Dovoljan dokaz je i iskaz djelatnika trgovine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija