Jump to content

Izdavanje radne knjižice za posao izvan prebivališta-hitno!!!


anonimno

Preporučene objave

Molim vas da mi kažete par informacija u pogledu izdavanja radne knjižice. Naime, nisam nikad bila evidentirana u zavodu za zapošljavanje jer sam propustila rok za prijavu i tako izgubila sve povlastice...sad se uskoro zapošljavam,ali u gradu izvan mog prebivališta, može li mi itko reći kako postupak izdavanja radne knjižice ide s obzirom na tu situaciju...da li moram promijeniti prebivalište, ili je svejedno? naime, sklopit ću ugovor na određeno-ako to mijenja stvar....ili je dovoljna prijava boravišta ili ništa od toga? I kakvu dokumentaciju moram priložiti?

Hvala vam unaprijed na odogovoru :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Radnu knjižicu izdaje ured državne uprave (služba nadležna za poslove rada) prema mjestu prebivališta odnosno boravišta osobe koja zatraži izdavanje radne knjižice ili prema sjedištu poslodavca sa kojim osoba koja zatraži izdavanje radne knjižice sklapa ugovor o radu.

 

Prebivalište nećete mijenjati ako ga stvarno ne mijenjate (dakle, ne selite se u to drugo mjesto). Ako ćete tamo boraviti prijavit ćete boravište u tom mjestu (u MUP-u).

 

Najbolje je da odete u Ured državne uprave prema mjestu prebivališta i izvadite radnu knjižicu ili se raspitate za mogućnosti.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija