Jump to content

pohvale mupu???


planina

Preporučene objave

htio bih se malo osvrnuti na uhičenje počinitelja ubojstva ivane hodak....svaka čast...ali ne onim silnim krimovcima,tajnim službama i kome sve ne..nego onom običnom malom policajcu koji je za to najzaslužniji,koji je uočio skitnicu,koji ga je zbog utvrđivanja identiteta priveo,i upravo taj policajac je svojim neposrednim zapažanjem načeo enigmu 2008 godine,neriješenog ubojstva...a danas o tom policajcu na konferenciji za novinare ni riječi..a više je napravio nego sve službe u ova 4 mjeseca...spasio obraz mup-a,vlasti..a nisu ga se ni sjetili spomenuti...i sada kada to gledam,taj odnos ravnateljstva prema tome njima malom djelatniku jednostavno sumnjam da u mupu znaju koliko im znači onaj mali za njih bijedni pozornik...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Joj...joj...Planina pa koliko sam shvatio i ti si bio djelatni policajac i pušiš te "fore" beskučnik ubio... i to još ni manje ni više nego.... i to u elitnom kvartu naše metropole...

 

Pa taj je jadnik našao TT-jca u kontenjeru dok je ambalažu skupljal da ju proda za "mirogojčeka",a kad su mu dali cigare,gablec,i pivu i "pokoju"šamarčinu priznal je i ono kaj je ukral prije tri godine-pa on bi rekel i da je papu ubil za litru konjaka :smijeh:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Planina, zašto ste tu temu otvorili u braniteljskom podforumu?

 

Koliko je tko zaslužan za hvatanje ev. ubojice pokazat će vrijeme, a katkada je bolje ne napisati ništa, nego pisati hvalospjeve koji nemaju nikakve veze sa podforumom Prava branitelja, a ako želite pohvaliti ili nagraditi policajca za kojeg mislite da je za to zaslužan, možete se sa svojim prijedlogom obratiti ravnateljstvu ili sindikatu policije.

 

Dignum patella operculum

Vidim da je u replayu već objavljen i stručno napisan kritički osvrt na tu temu od strane pravog poznavatelja kriminalistike i naravno, tema se počela pretvarati u Chat.

 

Lokot i prebačeno u Caffe.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija