Jump to content

Šta je za radit ??????


cagart

Preporučene objave

Nije me bilo jedno vrijeme, ali sad bih trebao jedan stručni savijet,pomoć....naime radi se o slijedećem, od 7.mj.2008.godine nalazim se u mirovini zbog opće nesposobnosti, sa omjerom 40/60 (ranjen i status hrvi 40 % od 1991.god)liječim se od Ptsp-a i nekih bolesti nogu i kralježnice.Imao sam tu sreću pa me u 1.mj.ove godine bubnuo infarkt i malo su mi ugrađivali dodatne opreme po žilama.E sad koje je moje pitanje, ako idem na pogoršanje bolesti, vezano za ovo do sad, znači do infarkta, kako me taj infarkt može kočiti u svemu dalje ili...kak sad dalje da nastavim.... :-? liječim se i dalje i gutam sve moguće tablete ali kuda dalje krenut stvarno neznam, ako ima tko kakav savjet unaprijed hvala !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne znam ni sam dragi prijatelju.moj ti je savjet da se posavjetuješ s nekim doktorom.Zašto?meni je teta prilikom prve predaje napomenula da to "možda" prođe,ali da ja odlučim.Pa tako pošto se nisam kužio u to,uvalili su mi osteopororozu.Naravno da je doktori ne priznaju,ali ja znam da je povezana s prevelikom količinom stresa i podivljalim hormonima od istoga uzroka,kao sa prevelikom količinom tableta za bolove.Pa zato da ne prođeš kao ija savjetuj se s nekim doktorom,jer mi laici pojma nemamo.Na braniteljskom forumu imaš "našu malu kliniku"pa pokušaj doktorici postaviti pitanje,a vjerujem da će ona znati odgovor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

neznam kakav savjet tražiš!!!ali ako si mislio na povećanje omjera 40/60 da bi mogao dobiti veći omjer ili 100% vezano za rat zbog toga što si imao infarkt!!!moje iskustvo ,ja sam također imao lagani moždani udar i ležao sam u bolnici jer sam imao suženje vratnih žila i ugrušak na glavi pokraj mozga!!!!! u otpusnom pismu je pisalo da je uzrok PTSP i vezano za rat!!predao sam papire za vještačenje i dobio omjer 40/60% i rekli su mi da nism predao ovo vezano za moždani da bi dobio 100%!!jer moždani sam dobio poslije rata tj u civilstvu!!!!da je to povezano s ratom ali ali ali ali.............??? :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

HM HM...teško je očekivati da ćeš na osnovu samo tog srčanog dobiti veći omjer ali da ti psihijatar malo napiše da ti je psihičko stanje pogoršano i da je za posljedicu nastupio infarkt,pa jedno bolničko odraditi možda bi i prošlo(naravno sve vezano uz ptsp)...ma pitaj ti svog psihića ili nekog drugog doktora od povjerenja..pozz

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija