Jump to content

pitanje 6a mirovina


darmar

Preporučene objave

Predao sam 16.01.09 zahtjev za mirovinu 6a za 31.03,međutim u mirovinskome do danas nisu zaprimili moj zahtjev,i referentica je rekla da je več trebao doći,Pošto sam počeo koristiti novi godišnji zvao sam svoje zapovjedništvo da provjere da nije negdje zapelo,njihov odgovor je bio da su zvali gis i da ja idem 31.03 u mirovinu,te su mi iz personalne rekli da prvo ću dobiti častan otpust pa da onda sam predajem zahtjev u mirovinskome za 6.a,sada mi to nije jasno,jer sam ispunio obrazac ogv od mirovinskoga,pa molim nekoga ko je išao u 6a da mi odgovori da li vojska šalje službeno zahtjev mirovinskome ili ču to ja morati,hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav!Otišao sam u 6a mirovinu s 01.01.2008. Koliko se sjećam, papire sam potpisao negdje u 09. mj. 2007., a negdje u 12. mj. sam dobio razrješenje dužnosti od min. obrane, častan otpust s pravom na mirovinu (6a). Ništa drugo nisam morao obavljati - kad mi je stigla prva privremena mirovina, pisalo je -od 01.01.08. Negdje nakon 2 mjeseca mi je došlo riješenje (službeno) da sam u mirovini od već navedenog 01.01., - i to je to...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Darmar, plašiš me! I ja sam podnio zahtijev za 6.a mirovinu sa istim izlaznim datumom i iskreno se nadam,a poučen do sadašnjim iskustvima kolega koji su odlazili u navedenu mirovinu, da će rješenje i sve potrebite obavijesti doći na kućnu adresu. Znam mnoge koji su odlazili u 6.a mirovinu ranijih godina i, koliko mi je poznato, ovo s tobom je vrlo rijedak slučaj. Nadam se da neće prijeći u ustaljenu praksu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija