Jump to content

lazna optuzba za kradu i otkaz u roku 24 sata bez dokaza


taratara

Preporučene objave

POmoč!!

 

prijateljica mi je dobila otkaz nakon sto je enstao iznos od 400 kn u trgovini u kojoj je radila, no ona taj novac nije ni dirala ni ukrala, zadnjka osoba koja ej bila u doticaju sa tom kovertom gdje se to cuvalo, je bila jedna druga zaposlenica te trgovine, koja u trenutku kad je navodno zamjetila da je novac nestao, bila sama u prostoriji.

 

prodajni prostor naime nema nadzornih kamera tako da je tim putemnemoguce dokazati nevinost moje prijateljice.

 

cak nije dobila priliku ni da se obrani, vec iduceg dana je dobila sporazumni otkaz, bez neosnovana dokaza da je to ona pocinila.

 

smatram da je to nepravedno i da se radi o nekim spletkama, te Vas molim savjetovanje pod hitno sto uciniti.

 

znam osobno da moze podnijeti privatnu tuzbu protiv poslodavca jer uistinu je dobila otkaz na temelju nicega.

 

i jos jedno pitanje, bi li bilo pametno da zatrazi suceljavanje sa svim djelatnicima i poslodavcem, uz nekoliko svojih vanjskih svjedoka, naravno uz tajno snimanje razgovora, jer postoji sumnja da ukoliko se zna da se cijeli razgovor snima, oni koji su krivi neprogovore..

 

i jos nesto, postoji li ikoji odvjetnik koj bi taj slucaj odradio probono,jer se naime radi o malom ukradenom iznosu, a njoj su nanesene dusevne boli, i velika mogucnost da vise ne dobije posao jer ako se procuje da je ucinila nesto sto nije znamo svi u kakvom je polozaju..

 

molim savjetovannje HITNO!!

 

ps.

 

i postoji ikakva mogucnost da se dode do poligrafa, pa da se na taj nacin utvrdi nevinost nje, znam osobno da je to ovako nemoguce jer se poligraf koristi samo u krim obadama i za iznose vece od 1000 kn..ali ona samo zeli dokazati da je envina.. pomoc, policija nije pozvana ne znam iz kojeg razloga, ali i kad se radi o malom iznosu n ebi se bas bogzna koliko ni potrudili da nesto ucine..

 

lijep pozdrav..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija